Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Varoufakis - Merkel comics poster

"Το τέλος της λιτότητας"
Βαρουφάκης και Μέρκελ πρωταγωνιστές σε αφίσα comics!






Σήμερα, 11 Φεβρουαρίου 2015, θα δοθεί στις Βρυξέλλες μία αποφασιστική "μάχη" μεταξύ της ελληνικής πλευράς και των Ευρωπαίων εταίρων μας για το γνωστό, μείζον θέμα του εθνικού χρέους της χώρας μας. Η επικών διαστάσων αντιπαράθεση (οκ, υπερβάλλω λίγο) ενέπνευσε τον έλληνα σχεδιαστή Estebanned (κατά κόσμον Στέφανος Παπαδάτος), o οποίος ανέβασε στο deviantart μια εντυπωσιακή αφίσα comics στην οποία κεντρικά πρόσωπα είναι ο Γιάνης Βαρουφάκης και η Άνγκελα Μέρκελ.

 Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης αποτύπωσε τον υπουργό Οικονομικών με αποφασιστικό όσο και νευριασμένο πρόσωπο, το οποίο χαρακτηρίζεται από τις έντονες γωνίες, γεγονός που σχολίασαν θετικά αναγνώστες της συγκεκριμένης σελίδας. Ακριβώς πίσω από τον Βαρουφάκη ο οποίος είναι ανφάς, στέκεται με χαμηλωμένο κεφάλι η Μέρκελ, σκεπτική και προβληματισμένη σε πόζα προφίλ.

Ο Estebanned παρουσιάζει ονομαστικά στο πάνω μέρος της αφίσας τους τέσσερις πρωταγωνιστές: Μέρκελ, Σόιμπλε, Τσίπρας, Βαρουφάκης, ενώ ακολουθεί η σημερινή ημερομηνία 11-2-2015, ως ένδειξη της σύγκρουσης των τεσσάρων στην συνεδρίαση του Eurogroup. Ο τίτλος της αφίσας, που θα μπορούσε να αποτελεί μια επιτυχημένη διαφήμιση ταινίας, "γέρνει" σαφώς υπέρ της ελληνικής πλευράς και προβλέπει "The End Of Austerity", δηλαδή "Το Τέλος της Λιτότητας" ...

... Για να δούμε ...

Στα μικρά γράμματα με τους συντελεστές της "ταινίας" διαβάζουμε οτι παραγωγός είναι η... Syriza Productions, συμπαραγωγός ο Πάνος Καμμένος, σκηνοθέτης ο Γιάνης Βαρουφάκης, σενάριο - κάστινγκ: ο ελληνικός λαός και ενδυματολόγος... κανείς! Η συνέχεια στις Βρυξέλλες στις 18.30!

πηγή: sport-fm.gr

2 σχόλια:

  1. χαχαχαχα καλε πως τον κανανε ετσι σαν το Bruce Willis! οχι οτι ειναι και κανενας ομορφαντρας βεβαια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χ α χα χα χα ! Ε, εντάξει μωρέ, δεν τον πήραμε και για Next Top Model ! Πάντως ως τώρα πιστεύω οτι έχει αποδειχθεί πολύ καλή επιλογή για υπουργός οικονομικών. Να δούμε και τη συνέχεια ...

      Διαγραφή