Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Sexy Fairytale Fantasies

Τα παραμυθένια κορίτσια του J.Scott Campbell

Ο J.Scott Campbell είναι ένας εξαιρετικός εικονογράφος του κόσμου των comics, με μία πολύ ενδιαφέρουσα "εξειδίκευση" - ζωγραφίζει μερικές από τις πιο όμορφες και sexy γυναίκες που έχουν αποτυπωθεί ποτέ σε χαρτί. Γιατί είπαμε, καλή η "ποιότητα" και τα εναλλακτικά comics, αλλά και το μπανιστήρι του θεούλη είναι (πιπέρι στο στόμα, βλάσφημε !). Ο J ο Scott λοιπόν, γνωστός για τη δουλειά του (είπαμε, τις γυναίκες) στο κατά τα άλλα αδιάφορο Danger Girl και το... συμπαθητικούλι Gen 13, είναι περιζήτητος στην αμερικάνικη βιομηχανία comics για τα εξώφυλλά του και γενικά για τις εικονογραφήσεις του, τις οποίες κυκλοφορεί σε ημερολόγια, artbooks, και διάφορα άλλα formats.

Μία από τις καλύτερες θεματικές ενότητες που έχει ασχοληθεί είναι και το Fairytale Fantasies, αποτυπώνοντας γνωστές ηρωίδες παραμυθιών σε sexy πόζες που δίνουν μια άλλη διάσταση στις αγαπημένες αυτές, λαϊκές ιστορίες.

Αρκετά είπαμε όμως, πάμε και να δούμε τί φτιάχνει ο κύριος Campbell




















J.Scott Campbell gallery
J.Scott Campbell @ deviantart

6 σχόλια:

  1. καλημερα! που χαθηκες εσυ μας αφησες με τις γκομενες κι εξαφανιστηκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Alice ! Ναι, κάνω ένα ολιγοήμερο διάλειμμα, έχω κάτι δουλίτσες. Καλές πάντως οι γκόμενες, ε ? (καλά σχεδιασμένες εννοώ).

      Διαγραφή
  2. wow!!! I've seen these pictures before but I never knew he was the one drawing them!!! I love them all!!! So inspiring!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ''και το μπανιστήρι του θεούλη είναι'' πςςςς τι ειπες τωρααα!

    ωραια δουλεια εχει, και εξυπνες οι ιδεες που παρουσιαζει!
    αλλα ρε παιδι μου, πως γινεται να διαγραφεται ο κοιλιακος της γκομενας οτι και να φοραει; ακομα και με τον κορσε,χαχαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Βάσωωωω ! Καιρό έχουμε να τα πούμε. Χαθήκαμε. Είδες η ρημάδα η ζωή πώς τα φέρνει ? (άσχετο). Θα πάρω τηλ. να κανονίσουμε τίποτα. Επί του θέματος τώρα, εδώ ο τύπος έβαλε κώλο στη γοργόνα, για τον κορσέ ανησυχείς εσύ ?

      Διαγραφή