Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Disney Princesses Meet Fifty Shades Of Grey

Οι πριγκίπισσες του Disney αποκαλύπτουν τα kinky απωθημένα τους
σε σκηνές του Fifty Shades Of Grey

Τις έχουμε δεί ως ηρωίδες της ταινίας Sin City των Robert Rodriguez και Frank Miller, έχουμε ανακαλύψει και τη σκοτεινή, Twisted πλευρά τους, ήρθε λοιπόν η ώρα να αποκαλυφθούν και οι λάγνες, διαστροφικές ορέξεις των πριγκιπισσών της Disney με την (υποτιθέμενη) καλή ανατροφή και την αθώα καρδιά. Πίσω από το καθώς πρέπει και αγνό προσωπείο που επιδείκνυαν όλα αυτά τα χρόνια για να κατορθώσουν να γίνουν παραδείγματα προς μίμηση για εκατομμύρια μικρά κορίτσια ανά τον κόσμο, οι διεστραμμένες πριγκίπισσες έκρυβαν καταπιεσμένες, πρόστυχες και ηδονικές διαθέσεις που περίμεναν την κατάλληλη ευκαιρία για να έρθουν στην επιφάνεια.

Και η κατάλληλη ευκαιρία ήρθε πρίν λίγες ημέρες, με την πρεμιέρα της κινηματογραφικής μεταφοράς του best-seller μυθιστορήματος της E. L. James, Fifty Shades Of Grey που, εντελώς παραδόξως για τον γράφοντα, έχει προκαλέσει φρενίτιδα στο μισό πλανήτη. Η «Μικρή Γοργόνα», η «Ωραία Κοιμωμένη» και τα άλλα κακά-πρώην καλά κορίτσια των παραμυθιών λοιπόν μπαίνουν στο απαγορευμένο δωμάτιο του κύριου Γκρέι, έτοιμες να υποταχθούν στις ορέξεις του, πετώντας στα σκουπίδια το παλαιό, σεμνότυφο και politically correct προφίλ τους. Οι 9 εικόνες που ακολουθούν φιλοτεχνήθηκαν από έναν καλλιτέχνη του Deviant Art που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία του, και παρουσιάστηκαν στο site του περιοδικού Cosmopolitan. Ξύλο, μαστίγια, ακόμη και η διαβόητη σκηνή με το ταμπόν, όλα είναι εδώ !



H Σταχτοπούτα και ο Πρίγκιπα από τη «Cinderella»



H Τιάνα και ο Ναβίν από το «Princess and the Frog»



H Ορόρα και ο Φίλιπ από την «Ωραία Κοιμωμένη»



O Αλαντίν και η Τζάσμιν από το «Alladin»



Η Μουλάν και ο Λι Σανγκ από τη «Mulan»



H Ποκαχόντας και ο Τζον Σμιθ από το «Pocahontas»



H Πεντάμορφη και το Τέρας από το «Beauty and the Beast»



H Αριελ και ο Ερικ από τη «Μικρή Γοργόνα»



H Ανα και ο Κριστόφ στο «Frozen»

5 σχόλια:

  1. Χίλιες φορές πιο ενδιαφέρον από το 50 Shades of πως-το-λένε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    2. Πολύ καλά τα λες φίλε κούνελε ! Απορώ ρε γαμώτο πώς τσιμπάει τόσο εύκολα ο κόσμος με κάθε (προφανέστατο) κόλπο-δόλωμα που του πετάνε οι ιέρειες του marketing και των πολυεθνικών. 50 shades και ταμπόν, για όλα φταίει το γκαζόν και ελίτσες καλαμών.

      Διαγραφή
  2. μωρε μπραβο σεμνοτητα! φτου σας ξετσιπωτες! παντως τις ελίτσες καλαμών ομολογω οτι δεν τις ειχα σκεφτει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τους τα βρε Alice, που μας το παίζουν και πριγκίπισσες οι λυσσάρες ! Οι ξελιγωμένες ! Που θέλουν οι π...άνες να κρυφτούν και η χαρά δεν τις αφήνει ! Α πα πα πααα, λέρωσα το στόμα μου και μόνο που μιλάω για δαύτες !

      Διαγραφή