Δευτέρα 22 Αυγούστου 2016

Jar Jar Binks by Tony Millionaire

Μία σύντομη ιστορία του Jar Jar Binks, πιο μισητού 
χαρακτήρα του Star Wars, από τον Tony Millionaire!

Αν και οι διακοπές τελείωσαν για εμένα ( #FinitoLaMusicaPassatoLaFiestaGamoTousTrikeratopesMou ), για πολλούς ακόμη συνεχίζονται. Οπότε, τί καλύτερο από ένα χαλαρό και εύθυμο καλοκαιρινό θέμα με θάλασσα, νησιά και παραλίες ! Βεβαίως, μιάς και μιλάμε για δουλειά του Tony Millionaire, κάποια παγίδα θα υπάρχει (και υπάρχει).

Δεν είμαι κανένας ειδικός των ταινιών Star Wars (ούτε καν τις έχω δεί όλες), όμως γνωρίζω οτι ο Jar Jar Binks, που έκανε μία και μοναδική εμφάνιση στο Phantom Menace και "αποσύρθηκε" εσπευσμένα θεωρείται ο πλέον μισητός και εκνευριστικός χαρακτήρας όλων των τριλογιών. Οπότε, αποτελεί το τέλειο υλικό για τον άρχοντα του καφρίλικου και καυστικού χιούμορ, του εξαιρετικού αμερικανού κομίστα Tony Millionaire (Sock Monkey, MAAKIES, Billy Hazelnuts).

Εδώ λοιπόν έχουμε τη 10-σέλιδη, καλοκαιρινή ωστόσο τραγική ιστορία του πατέρα του Jar Jar, George R. Binks, που πρωτοδημοσιεύθηκε στην ανθολογία Star Wars Tales #20 που εξέδοσε η Dark Horse τον Ιούνιο του 2004.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου