Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Bad boy Donald Duck

... Μα όχι, σας παρακαλώ, εξηγήστε μου ...

ΠΟΙΟΣ Μ@Λ@ΚΑΣ ΣΧΕΔΙΑΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ?


Από τη λεζάντα που συνοδεύει τη διαβόητη στο internet αυτή φωτογραφία συμπεραίνω οτι δεν είμαι ο μόνος που του προκαλεί τουλάχιστον απορία η ύπαρξη ενός τέτοιου παιχνιδιού για παιδιά. Πρώτα έκπληξη, μετά απορία, μετά αηδία, και τέλος θυμό! Δεν το πιστεύω οτι η υπερ-καρα-συντηρητική εταιρεία Disney, στην "οικογένεια" της οποίας ανήκει ο Donald, δέχτηκε να κυκλοφορήσει αυτό το πράμα, και να φιγουράρει ελεύθερο σε παιδικές χαρές και luna parks σε αυτή τη στάση, και μάλιστα με το βλέμμα καρφωμένο ανάμεσα στα πόδια του αναβάτη, χωρίς παντελόνι όπως πάντα και με αυτό το ηλίθιο χαμόγελο.

Και ποιός είναι ο γονιός που αφήνει το παιδί του να ανέβει πάνω σε ένα τέτοιο παιχνίδι (που φαντάζομαι οτι κουνιέται και πέρα-δώθε) ? Όταν το είδε, δεν του φάνηκε τίποτα παράξενο? Τί να πω ρε γαμώτο? Πολλές απορίες παιδιά !

... ΕΤΣΙ ΝΑΙ !!! ΤΟ ΔΕΧΟΜΑΙ !




... Και μόνο που οι παραπάνω κυρίες και ο κύριος σκέφτηκαν να ποζάρουν έτσι (καλά, δε φαίνονται και του κολεγίου βέβαια), αποδεικνύει οτι το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν είναι και ό,τι πιο αθώο. Και σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για μικρά παιδιά.

Τυχαίο είναι μήπως το οτι το παιχνίδι ενέπνευσε κάποιον (μάλλον Ιάπωνα, και σίγουρα ανώμαλο), να ζωγραφίσει αυτό ?


Όχι, δε νομίζω οτι είναι τυχαίο. Ούτε νομίζω οτι υπερβάλλω, ή οτι μετά τα 30 έχω γίνει συντηρητικός ή πουριτανός. Απλά το παιχνίδι είναι απαράδεκτο.

Ορίστε, ζήλεψε κι ο Marsupilami και ποζάρει στην ίδια στάση !


Προτείνω δημόσιο ανασκολοπισμό (κοινώς παλούκωμα) του σχεδιαστή αυτού του εκτρώματος στην πλατεία Συντάγματος, και μάλιστα πάνω στο ίδιο το παιχνίδι ! Και πιτσιρίκια γύρω-γύρω, ντυμένα σαν τα ανιψάκια του Donald, να του πετάνε γιαούρτια. Και θα πάω κι εγώ να του πετάξω ένα ντενεκέ μουχλιασμένη φέτα στην κεφάλα, μήπως την επόμενη φορά που θα πάει να σχεδιάσει κάτι του έρθει καμιά καλύτερη ιδέα. Όποιος θέλει έρχεται για παρέα.

Dirty Donald Duck and Johnny's Saloon

3 σχόλια: