Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2011

Οι Beatles ζόμπιασαν !

Ο Sgt.Pepper στo εναλλακτικό εξώφυλλο του Night Of The Living Dead: Death Valley #3


Το Death Valley είναι ένα spin-off 5 τευχών της επιτυχημένης σειράς Night Of The Living Dead της Avatar Press, η οποία, όπως καταλαβαίνετε δανείζεται τον τίτλο της απο την ομώνυμη, επιδραστικότατη ταινία τρόμου του George A.Romero του 1969. Δημιουργοί του Death Valley είναι οι Mike Wolfer και Dheeraj Verma και, αν και η σειρά δεν φαίνεται να έχει και μεγάλο ενδιαφέρον (τουλάχιστον για εμένα), αρκετό ενδιαφέρον παρουσιάζει το εναλλακτικό εξώφυλλο του 3ου τεύχους (αύγουστος 2011), το οποίο είναι μια παραλλαγή του θρυλικού εξωφύλλου του album Sergeant Pepper’s Lonely Heart Club Band των Beatles.

Πίσω απο τα ζόμπια-Beatles στο εξώφυλλο φιγουράρουν μερικοί απο τους μόνιμους συνεργάτες της Avatar Press, όπως οι δημιουργοί της σειράς, ο Garth Ennis, ο Warren Ellis, αλλά και ο μεγάλος George A.Romero, σε αντιστοιχία με το Sergeant Peeper's, όπου εμφανίζονται γνωστές ιστορικές φιγούρες (Karl Marx, Oscar Wilde, Edgar Allen Poe, Marlon Brando, Marilyn Monroe, Bob Dylan, Aleister Crowley και πολλοί άλλοι). Σημειωτέον οτι το πασίγνωστο εξώφυλλο των Beatles έχει παρωδηθεί αμέτρητες φορές, στη μουσική (κυρίως), στην τηλεόραση, ακόμα και στα comics, με πιο γνωστή περίπτωση αυτή των Simpsons που ακολουθεί παρακάτω, μετά με το αυθεντικό.


Το εξώφυλλο στο Bleeding Cool
Night Of The Living Dead: Death Valley #3

2 σχόλια:

  1. Πολύ καλή επιλογή μετά το Sgt. Peppers θα ήταν και το εξώφυλλο του Abbey Road, σκέψου, τους Beatles-zombies να διασχίζουν τον δρόμο!

    Κάτι που επίσης έχουν οικειοποιηθεί οι Simpsons, σε άλλη μια παρωδία εξώφυλλου των Beatles...

    Καλή κομιξική χρονιά φίλε πίθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γι'αυτό μ'αρέσεις φίλε κούνελε, γιατί είσαι άνθρωπος με φαντασία. Άκου "Beatles-zombies να διασχίζουν τον δρόμο!" ...

    Την έχω δεί την παρωδία των Simpsons για το Abbey Road. Πολύ καλή. Βεβαίως, έχω δεί και άλλες 800, αλλά οι περισσότερες είναι άθλιες.

    Καλή κομιξική χρονιά και σε εσένα φίλε κούνελε, και θα τα λέμε συχνότερα μόλις βάλω internet στο σπίτι (ναι, πάλι απο τη δουλειά σου γράφω - ούτε δημόσιος υπάλληλος να ήμουνα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή