Κυριακή 26 Αυγούστου 2012

BERSERK - vol.36

Το εκπληκτικό BERSERK ξεπέρασε τις 8000 σελίδες, και συνεχίζει

Το BERSERK, η σκοτεινή, επική manga σειρά του Kentaro Miura που συναρπάζει εκατομμύρια αναγνώστες ανά τον κόσμο από το 1990 που ξεκίνησε να εκδίδεται, συνεχίζει ακόμα με την ίδια ποιότητα, και τις ίδιες ποσότητες αίματος, φρίκης, αηδιαστικών τεράτων και διαμελισμένων  κορμιών.

Έχοντας ξεπεράσει τα 300 κεφάλαια, τις 8.250 σελίδες και τα 32 εκατομμύρια αντίτυπα τόμων σε πωλήσεις παγκοσμίως, το έπος του Miura είναι πλέον μία από τις μακροβιότερες και πιο επιτυχημένες σειρές στην ιστορία των ιαπωνικών comics.

Στον 36ο αυτό τόμο, ο Guts, ο κεντρικός ήρωας της σειράς με την πολυμελή συντροφιά του, συνεχίζει το θαλάσσιο ταξίδι προς το Elfheim, την πατρίδα του μικρού ξωτικού Puck. Εκεί, ελπίζει να συναντήσει το βασιλιά των ξωτικών, ο οποίος ίσως να έχει τη δύναμη να αποκαταστήσει τη μνήμη και τη λογική της Casca, της γυναίκας που αγαπάει. Το πλοίο της συντροφιάς έχει αράξει σε ένα νησί, όπου ελπίζουν να βρούν καταφύγιο από τα θαλάσσια τέρατα που τους επιτέθηκαν στα ανοιχτά. Όμως, το νησί αυτό είναι στην πραγματικότητα η κατοικία του άρχοντα των τεράτων, μίας τεράστιας οντότητας γνωστής ως "ο θεός της θάλασσας". Και φυσικά, όπως ήταν αναμενόμενο, ο Guts, ο μαύρος ξιφομάχος, θα φορέσει την πανοπλία του Berserker, και με την βοήθεια της μικρής μάγισσας Schielke θα επιτεθεί στον τρομερό θεό κατά μέτωπο.

Ο 36ος τόμος του BERSERK είναι προγραμματισμένος να κυκλοφορήσει στα αγγλικά από την Dark Horse στις 19 Σεπτεμβρίου 2012.

BERSERK 36 @ Dark Horse

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου